Kaappeihin tilaa :)

Friday, April 10, 2015 8 16

Aida chloe (1 of 1)

Tyttäremme kasvaa kovaa vauhtia ja asuntomme kaapit alkavat olla pullollaan pieneksi menneitä vaatteita sekä muuta kivaa, mutta nykyään meille tarpeetonta tilpehööriä. Kysyisimmekin teiltä muilta turkulaisilta, millä kirpputorilla Turussa kannattaa myydä lasten vaatteita ja kodin sisustustavaroita? Vai onko Tori.fi tms. mielestänne paras paikka?

Kiitos jo etukäteen vinkeistä!

8 Comments
 • Gia / Coffee Table Diary
  April 10, 2015

  Turun kirppiksistä en tiedä joten menee hieman ohi vastaus, mutta täällä pääkaupunkiseudulla asuvana ihan mahtavaksi ovat osoittautuneet vaatteiden myynnissä ero Facebook-kirppisryhmät. Usein huomattavasti helpompaa kuin tori.fi ja huuto.net koska ostajat voivat usein saman tien noutaa tavarat. Kirppiksiä on tietty monia esim. merkin ja kaupungin osan perusteella, ja toisissa suurempi liikkuvuus ja parempi henki. Suosittelen silti tsekkaamaan! :)

  • We love homes!
   April 12, 2015

   Kiitos, hyvä vinkki tuo Facebook-kirppisryhmät! Pitääpä ilman muuta tsekata! :)

 • Leena
  April 10, 2015

  Pop Up kirppis Skanssissa olisi 19,4 .
  Voi itse myydä ja ostajia tuntuu olevan.

  • We love homes!
   April 12, 2015

   Tästä emme tiennytkään :) Kiitos vinkistä!

 • anne
  April 10, 2015

  Entäs bloppis eli blogikirppis? Luulen että menee tavarat ihan vauhdilla. Toki postittamisessa on oma vaivansa ( ostaja maksaa kulut) mutta sisustus jutut kiinnostaisi täällä Savossa asti:) T:Ansku

  • We love homes!
   April 12, 2015

   Kiitos Ansku, loistoidea myös tuo bloppis :) Myymme varmasti jotakin kivaa myös tätä kautta!

 • Katri / Tohkeissaan
  April 11, 2015

  Hei, olipa kiva että löysin bloginne! Näin jutun Bo LKV:sta Turun Sanomissa jonkun aikaa sitten ja leikkasin sen oikein talteen kun piti blogiinkin kirjoittaa juttua, että vihdoin joku kiinteistönvälitysalalla on tajunnut uudistaa koko homman! Upeaa! Tämä menee suosikkeihin ehdottomasti.

  Lastentarvikkeet ja vaatteet menevät minusta parhaiten Turun seudulla kaupaksi Lastentarvikekirppis Pikkusiilillä Manhattanilla, tai Lasten Seesamilla Kaarinan Krossissa. Olen joskus vienyt myös sekakirppiksille, kuten Länsikeskuksen ja Manhattanin Kirppis-Centerille, mutta siellä on niin paljon krääsää ja kaikkea ei-katsomisen arvoista, että ei kannata. Niiden joukosta ei löydä helmiä, ja pöytää saisi käydä siivoamassa kaksi kertaa päivässä. Muiden tavaroiden parhaita myyntipaikkoja ovat mielestäni ehdottomasti sunnuntaiaamuisin järjestettävät itsemyyntikirppikset. Ainakin entisen Kodin1:n alakerrassa on sunnuntaiaamuisin.

  • We love homes!
   April 12, 2015

   Kiitos Katri, mahtavaa kuulla että tykkäät Bo:n meiningistä! :)
   Ja iso kiitos myös hyvistä kirpparivinkeistä ja kattavasta vastauksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *